Congres De juiste zorg op de juiste plek en de hoofdlijnenakoorden

28 november 2019

Hoe kunnen we de juiste zorg op de juiste plek uitbreiden en verbeteren? Hoe worden de transitiegelden uit de hoofdlijnenakkoorden besteed in de regio? En welke rol spelen de zorgverzekeraars en andere zorgspelers hierbij? Deze (en andere) vragen worden beantwoord op het congres over ‘de juiste zorg’ en de hoofdlijnenakkoorden op 28 november 2019 in Utrecht. De Guus Schrijvers Academie organiseert deze dag. Deze vraag is van groot belang voor professionals die zich bezig houden met CVA-zorg.

 

Hoofdthema’s
Het realiseren van de juiste zorg op de juiste plek staat hoog op de agenda bij tal van eerste- en tweedelijns zorgverleners, zorgorganisaties, zorgverzekeraars, gemeenten en patiëntenorganisaties. Maar het bieden van passende, goed op elkaar afgestemde zorg is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is een flinke uitdaging om burgers de juiste zorg, door de juiste zorgverlener, op het juiste tijdstip en de juiste plek te bieden.

Parallelsessies en flitspresentaties
Naast plenaire sprekers zijn er drie rondes met parallelsessies waaruit u kunt kiezen. Hier komen uiteenlopende onderwerpen aan bod. Van het werken met regiobeelden en zorg op afstand door de inzet van nieuwe technologieën, tot samenwerking rond observatiebedden en het opschalen van goede voorbeelden. Een aantal parallelsessies bestaat uit diverse actuele flitspresentaties. De dag eindigt met een aantal concrete tips en een plenaire discussie. Het volledige programma kunt u hier bekijken. Je kunt nog een flitsprersxentyatie aanbieden over jouw innovastie in de CVA-zorg.

 

Meer informatie
Wilt u meer weten over het congres over de actuele stand van zaken rond ‘de juiste zorg’ en de hoofdlijnenakkoorden op 28 november 2019 in Utrecht? Klik dan hier voor het programma, alle informatie en de sprekers. Accreditatie is aangevraagd.

Aanmelden