Online: Neurovisuele revalidatie bij visusproblemen door hersenletsel

15-11-2022 | 19:15 tot 21:50 uur

Online Refereerbijeenkomst voor revalidatieartsen, PA en AIOS
Wist u dat maar liefst vijftig procent van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) problemen ervaart met de verwerking van informatie die zij met hun ogen waarnemen? En dat er wordt gepleit voor een centrale rol voor oogartsen bij het verwijzen van NAH-patiënten naar centra voor visuele revalidatie?

Op dinsdagavond 15 november organiseert Koninklijke Visio een online refereerbijeenkomst voor Revalidatieartsen, PA en AIOS. Tijdens deze avond informeren onze professionals, waaronder een oogarts, u graag over de trainingsmogelijkheden en onderzoeken die gericht zijn op niet aangeboren hersenletsel in combinatie met problemen in het verwerken van visuele informatie.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk. De kosten bedragen 100 euro voor revalidatieartsen en 50 euro voor PA en AIOS. Aanmelden kan middels het formulier onderaan deze pagina. Wij verzoeken u om een adres omdat u een deelnamepakket zult ontvangen voor aanvang. Nadat de inschrijving compleet is, ontvangt u direct een link naar de bijeenkomst. Let op: inschrijven is mogelijk tot en met 8 november. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Accreditatie voor deze bijeenkomst is aangevraagd bij KNMG-GAIA en Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen (VRA). Er worden twee punten per deelnemer toegekend na deelname en betaling.

Lees meer

 • Thema

  Neurovisuele revalidatie bij visusproblemen door hersenletsel

 • Locatie

  online
 • Informatie

  info@visio.nl
 • Kosten

  100 euro voor revalidatieartsen en 50 euro voor PA en AIOS