Webinar European Stroke Day- RISE

14 mei 16.30-17.30 uur

RISE: beweeggedrag na een eerste beroerte

In Nederland krijgen jaarlijks 40.000 mensen een beroerte, waarvan 25% binnen 1 jaar een tweede cardiovasculair event krijgt of overlijdt. Om dit te voorkomen onderzoeken we de (kosten)effectiviteit van de RISE interventie. Met gepersonaliseerde coaching wordt de balans in 24-uurs activiteiten verbeterd: minder zitten, meer bewegen en beter slapen. Op basis van eerder onderzoek is de verwachting dat een betere balans in 24-uurs activiteiten de kans op een nieuw event vermindert.

Mensen met een beroerte worden in hun eigen thuisomgeving gecoacht door een eerstelijns fysiotherapeut en via het RISE eCoaching systeem krijgt een deelnemer inzicht en feedback op hun 24-uurs activiteiten.

 

In dit webinar vertellen we jullie graag meer over het belang van een gezonde balans in 24-uurs beweeggedrag en hoe wij dit met de RISE interventie willen verbeteren. Ook zal de RISE inclusie uitbreiden naar meer locaties in Nederland, dus bespreken we graag of een deelname aan RISE ook iets voor jouw organisatie zou kunnen zijn.

RISE informatie kort

Aanmelden