Weekendtherapie

Met therapie in het weekend kan dagelijks intensief oefenen worden gerealiseerd. Dit draagt bij aan sneller herstel. Therapeuten en verpleegkundigen bieden patiënten in het weekend individueel en in groepen therapie aan. Je kunt denken aan: oefenen tijdens de ochtendactiviteiten, fitness in de oefenzaal en met familie oefenen van activiteiten die van belang zijn om naar huis te gaan (zoals lopen, transfers van en naar het toilet en in en uit de auto).

De knowledge brokers van de Maartenskliniek, Reade, Elisabeth Breda, Meander MC, De Hoogstraat, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Rijnlands Revalidatiecentrum, Zorgspectrum, en Beatrixoord hebben weekendtherapie geimplementeerd en delen graag hun kennis en producten met andere knowledge brokers.

‘De uitwisseling van kennis, informatie en praktijkervaringen tijdens de netwerkdagen stimuleren ons om verdere verdieping en kwaliteitsverbetering na te streven’ – opmerking knowledge broker

Bent u deelnemer aan het Knowledge broker netwerk? Klik hier voor meer informatie over deze innovatie, praktische tips en producten.