Brochure ‘Hersenletsel en re-integratie naar werk’

Na hersenletsel kan re-integratie naar werk een lastig traject zijn. Met soms grote persoonlijke gevolgen. Doelgroepgerichte en vroegtijdige informatie helpt. Gelukkig is er nu een handige en overzichtelijke brochure; ‘Hersenletsel en re-integratie naar werk’. Deze brochure helpt mensen met hersenletsel en hun naasten op weg met tips en belangrijke informatie. Informatie waarvan anderen zeggen: “Had ik dat maar eerder geweten!”.

In deze brochure krijg je op een makkelijke en informatieve manier een tiental tips, waarmee je goed op weg geholpen wordt in jouw re-integratieproces. Het gaat dan bijvoorbeeld om tips die te maken hebben met je rechten en plichten maar ook over de financiële gevolgen en hoe je goed voor jezelf moet zorgen in het gehele proces. Wacht niet te lang om deze brochure goed door te nemen. Vraag je partner, een familielid of een vriend om mee te lezen.

De brochure is met ondersteuning van het Ministerie van VWS ontwikkeld door de Hersenstichting, Patiëntenvereniging hersenletsel.nl, de Breinlijn, wegwijzer-hersenletsel.nl, Casemanagement Hersenletsel en de Hersenletsel Alliantie. Dit gebeurde in het project op-weg-wijzer.nl, waarin we themagericht informatievoorziening verbeteren voor mensen met hersenletsel, autisme, LVB en naasten van mensen met EMB.

De brochure is als PDF gratis beschikbaar op werkenmethersenletsel.nl of tegen kostprijs te bestellen in de webshop van Patiëntenvereniging hersenletsel.nl. De brochure ‘Hersenletsel en re-integratie naar werk’ is zowel voor mensen met hersenletsel en hun naasten als voor professionals die mensen in de eerste fase begeleiden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.