George Beusmansprijs 2022

George Beusmans Innovatie prijs
Op vrijdag 18 november is tijdens het CVA/NAH symposium in de Jaarbeurs de George Beusmans Innovatieprijs uitgereikt aan de keten Eemland voor de poster ‘Hoe slaapt jouw CVA patiënt? ’. De jury complimenteerde de keten met de poster en vlog. Deze laten zien dat dit project vormgegeven wordt door zowel het ziekenhuis, de GRZ instellingen als het revalidatie centrum. Leren van en met elkaar als basis voor het gezamenlijk leveren van goede zorg.

George Beusmans Wetenschapsprijs
De George Beusmans Wetenschapsprijs is uitgereikt aan De Hoogstraat &UMCU voor de poster ‘Het beste model om zelfstandig lopen bij mensen na een CVA te voorspellen’. De jury vindt deze poster en vlog veel belovend.

Publieksprijs
Tijdens het symposium konden de deelnemers bloemen verdelen aan die posters die zij een of meerdere bloemen gunden. Alle indieners van posters gingen met een flinke bos bloemen naar huis. De indieners van de poster die de meeste bloemen in ontvangst mocht nemen, zijn werkzaam in de St. Maartenskliniek. Zij  hebben de poster (Toe)Gerust naar huis ingestuurd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.