Nieuwe bestuursleden Kennisnetwerk CVA Nederland

In verband met het afscheid van mevrouw Elly van Gorp en mevrouw Joke Courlander - Boomgaardt, zijn tot het bestuur van het KNCN toegetreden de heer Michiel Lindhout en mevrouw Dineke Vis-Ramaker.

Mevrouw van Gorp en mevrouw Courlander hebben beiden veel betekend voor de ontwikkeling van het KNCN.

Mevrouw van Gorp was bestuurslid namens de patiëntenorganisaties eertijds  'Samen Verder' en nu Hersenletsel.nl. Dankzij haar werden de belangen van de patient altijd terdege gewaarborgd. Ze heeft deze functie met verve vele jaren vervuld. Michiel Lindhout neemt nu zitting namens de patiëntenorganisatie Hersenletsel.nl.

Mevrouw Courlander-Boomgaardt was vanaf de oprichting, door haar brede expertise als bedrijfsleider OLVG, met name aanspreekpunt bij vele organisatorische beleidszaken binnen het KNCN. Dineke Vis-Ramaker, verpleegkundige neurorevalidatie (master neurorevalidatie en innovatie) en Transmuraal netwerkcoördinator Hersenletsel Salland, zal haar plaats innemen.

Het KNCN is beide oud bestuursleden zeer erkentelijk voor hun jarenlange belangenloze inzet en bijdrage en heeft er alle vertrouwen in dat de nieuwe bestuursleden met hun kennis en ervaring het bestuur zullen versterken.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.