Samen de zorg makkelijker maken met BeterDichtbij

Veel mensen hebben tussen afspraken met zorgverleners nog een korte vraag. Bijvoorbeeld een praktische vraag over een afspraak of herhaalrecept of een medische vraag over onderzoeksuitslagen, de behandeling of informatie over hun diagnose. Daarover kunt u in contact treden via de digitale dienst BeterDichtbij. Veilig en makkelijk. Voor u binnen een beveiligd webplatform en voor uw patiënten een app op hun eigen smartphone.

De consument vraagt om makkelijk en digitaal contact, ook met de eigen zorgverlener. Als zorgsector biedt BeterDichtbij een antwoord op deze vraag. Samen met deelnemende huisartsen, medisch specialisten en andere zorgverleners maakt BeterDichtbij de zorg makkelijker. Voor patiënten én hun zorgverleners.

BeterDichtbij wordt door steeds zorgorganisaties ingezet, inmiddels door enkele tientallen huisartsenpraktijken en ongeveer 12 ziekenhuizen. Alle vakgroepen en afdelingen kunnen BeterDichtbij inzetten in hun praktijk, van neurologie tot orthopedie en van revalidatie tot psychologie. Voor een zo effectief mogelijke inzet van de dienst, wordt BeterDichtbij altijd in een gehele organisatie of praktijk ingezet, en kunnen afdelingen of individuele zorgverleners zich via de eigen organisatie aanmelden om te starten met BeterDichtbij.

 

Lees meer op de website van Beter Dichtbij

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.