Webinar en vragenuren - Hersenz behandelprogramma

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Hersenz is een behandelprogramma op maat voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten in de chronische fase. Hersenz heeft een landelijke dekking en richt zich op het omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. Sinds januari 2021 valt Hersenz behandeling onder de zorgverzekeringswet.

WEBINAR 15 maart 2021  19.00 - 20.00
Voor Professionals, mensen met NAH en hun naasten.

AANMELDEN WEBINAR.

Het webinar (Zoom) dat wordt gehost door InteraktContour, is interessant voor mensen die meer willen weten over het behandelprogramma van Hersenz. Professionals, mensen met NAH en hun naasten zijn van harte welkom.

Op welke manier helpt het behandelprogramma van Hersenz mensen omgaan met niet-aangeboren hersenletsel? Wat is het verschil met revalidatie? Hoe ziet de behandeling eruit in de praktijk? Wanneer kom je in aanmerking voor Hersenz en waar vind je een organisatie in de buurt? Dit zijn veel gehoorde vragen.

Ben je benieuwd wat Hersenz behandeling kan betekenen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel? Meld je dan aan via de inschrijf-knop. Het webinar wordt georganiseerd in Zoom. Deelnemers zijn tijdens deze online bijeenkomst niet in beeld.

VRAGENUREN 17, 18, 19 maart 2021  16.00 - 17.00
Voor Professionals.

AANMELDEN VRAGENUUR

Ben je professional en heb je specifieke vragen over het Hersenz behandelprogramma? Tijdens de vragenuren staat het behandelteam in Enschede voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

In onze virtuele ontmoetingsruimte zijn alle disciplines die betrokken zijn bij Hersenz behandeling vertegenwoordigd. Hier komen professionals in persoonlijk contact met elkaar. Bij binnenkomst word je verwelkomd, daarna maak je contact met één of meerdere vakgebieden.

Aanwezig zijn: Psychomotorisch therapeut, fysiotherapeut, afasietherapeut, cognitief behandelaar, regiebehandelaar en ervaringsdeskundige.

 

 

Vragen/opmerkingen?  relatiebeheer@interaktcontour.nl / 06 - 51 50 98 55
Inhoudelijke vragen over Hersenz: behandeling@interaktcontour.nl

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.