Zorgprofessionals gezocht voor vragenlijst 'Motorisch leren bij mensen na CVA'

Voor het project ACTIE (Aanpak van Complexiteit neurorevalidaTIE: Motorisch leren na een beroerte beter begrijpen) zijn wij op zoek naar zorgprofessionals (bijv. fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundige, bewegingsagogen, maar ook andere disciplines) die praktijkervaring hebben met het aanleren of verbeteren van bewegingen of motorische vaardigheden bij mensen na een CVA. Dit kunnen dagelijkse bewegingen zijn zoals het lopen en ADL-handelingen, maar ook bewegingen in het kader van (aangepast) sporten. In dit onderzoek werken Zuyd Hogeschool, VU Amsterdam, Universiteit Hasselt, Brunel University (UK), Radboud Universiteit, Kennisnetwerk CVA Nederland, en Paramedisch Centrum Zuid samen. Het doel van dit project is om factoren te inventariseren die het aanleren van bewegingen bij mensen na beroerte in de praktijk (mogelijk) kunnen beïnvloeden.

Als je wilt deelnemen kun je de vragenlijst digitaal invullen door op deze link te klikken. Het invullen duurt ca 20-30 minuten.

Het belangrijk dat je de volledige vragenlijst in een keer invult. Je kunt de ingevulde antwoorden tussendoor niet opslaan.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.