Ketencoördinatorendag woensdag 9 oktober 2019

Op 9 oktober 2019 heeft de ketencoördinatorendag plaats gevonden. 37 ketencoördinatoren uit diverse delen van het land hebben we mogen verwelkomen.

Voor de lunch zijn de resultaten van de ketenevaluatie besproken. Dineke Vis (Netwerk Hersenletsel Salland) heeft een presentatie gegeven en verteld op welke wijze de ketenresultaten zijn besproken in haar regionale keten en hoe de ketenafspraken verbeterd kunnen worden. Anne Klaassen (CVA zorgketen Drechtsteden en Hoekse Waard) heeft ons inzicht gegeven over de werkafspraken van haar keten met betrekking tot het zorgcluster ketenregie en logistiek. Na de besprekingen van de zelfevaluatie heeft Karin Kanselaar de website Young Stroke toolbox gepresenteerd. De website wordt officieel aan het einde van dit jaar gelanceerd.

Na de lunch heeft Frank Beemer (Erasmus Academie) een inkijk gegeven in de regie en dynamiek in ketens en netwerken. De kern van zijn presentatie was dat om een relevant resultaat te behalen er een afhankelijkheid is van de kwaliteit van de afzonderlijke bijdrage van de partners en de kwaliteit van de samenwerking.

Al met al was het een enerverende dag waarbij men juíst door de discussie met elkaar aan te gaan, informatie met elkaar uitwisselt en van elkaar leert. Eén van de toegevoegde waardes van de ketencoördinatorendag!

Voor meer informatie, bekijk de presentaties.

De volgende ketencoördinatorendag zal plaatsvinden op 18 maart 2020. Zet het in je agenda!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.