SYMPOSIUM & INSTALLATIE LECTOR TON SATINK

Focus van het lectoraat ligt op onderzoek naar het versterken van eigen regie en participatie van mensen met neurologische aandoeningen en de ontwikkeling van passende zorg waar revalidatie, zorg en welzijn geïntegreerd wordt aangeboden in de leefomgeving van de cliënt.

Het lectoraat is interprofessioneel, praktijkgericht en sector overstijgend. Met haar activiteiten wil het lectoraat bijdragen aan sociale innovaties van revalidatie, zorg en welzijn, waarbij onderzoek, praktijk en onderwijs elkaar versterken.

Intreerede
De intreerede is getiteld: “Op reis om weer te leren leven!” en gaat in op de “reis” van diverse betrokkenen zoals cliënten, naasten en professionals in de toekomstige neurorevalidatie in Nederland. De grote vraag is: hoe zorgen we dat de mensen met een neurologische aandoening regie houden over hun eigen leven en mee kunnen doen in de samenleving?

Symposium
De intreerede wordt voorafgegaan door een symposium met inspirerende sprekers die actuele thema's uit de neurorevalidatie presenteren. Tevens is er een postermarkt over projecten van het lectoraat.

Lees meer

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.