Wegwijzer-Hersenletsel.nl

Heb je een dienst of product speciaal voor mensen met hersenletsel en/of hun naasten? Dan kan het best lastig zijn om gevonden te worden. Wegwijzer Hersenletsel helpt je daarbij. Wegwijzer Hersenletsel brengt kwalitatief zorgaanbod samen op één overzichtelijke website. De website brengt ondersteuningsaanbod overzichtelijk samen. Niet alleen ondersteuners worden hier vindbaar, maar bijvoorbeeld ook boeken, apps en lotgenotencontact. Met de zoekfunctie kunnen mensen eenvoudiger passend (regionaal) aanbod vinden. Op dit moment staan er ruim 3500 items op de website.

Aanbieders kunnen hun diensten of product zelf toevoegen en ook anderen kunnen aanbod aandragen. Een klein team van (ervaringsdeskundige) medewerkers beheert de website. Deze moderators voegen (aangedragen) aanbod toe en controleren aanbod dat anderen plaatsen. De website wordt gesubsidieerd door VWS.

Een geselecteerd deel van behandelaren staat vermeld onder Wegwijzer-Hersenletsel-Kennisnetwerk CVA NL.  Op deze plek staan alle behandelaren die verbonden zijn aan een van de regionale netwerken eerstelijn. Er zijn ongeveer 25 netwerken in Nederland, die vanuit een regionaal eerstelijns netwerk kwaliteit van zorg bieden in de regio. Dat kent vele uitdagingen. Via het Leernetwerk Eerstelijns Herstelzorg Hersenletsel biedt het Kennisnetwerk CVA NL ondersteuning om deze uitdagingen aan te gaan.

Via een korte vragenlijst willen we informatie verzamelen, om de vindbaarheid van de juiste behandelaar zo veel mogelijk te vergroten. Wilt u meedoen? Het kost 5 minuten om de vragenlijst in te vullen. Alvast hartelijk dank.

VRAGENLIJST

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Selecteer minimaal 1 optie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.