Zelfevaluatie invullen uitleg

Met de zelfevaluatie hebben netwerken en ketens een krachtige tool om te zien waar ze staan in de samenwerking en om hun eigen ontwikkeling te volgen. Om de zelfevaluatie in te kunnen vullen moet je zijn ingelogd. Om je op weg te helpen, hieronder een kort instructiefilmpje, het duurt net geen 5 minuten.

Veel gestelde vragen
Ik ben ketencoördinator maar ik zie geen gegevens van mijn leden op de resultatenpagina, hoe kan dat?

Om de resultaten van de andere leden te kunnen zien, moet je eerst ook zelf het formulier hebben ingevuld en op verzenden klikken. Als je niet aanvinkt dat je de gegevens definitief wilt maken, kun later nog wijzigingen doorvoeren.

Ik heb op verzenden geklikt, kan ik nu nog een aanpassing doen?

Dat ligt eraan of je lid bent of ketencoördinator. Leden kunnen na verzending niets meer wijzigen. Ketencoördinatoren hebben de mogelijkheid om aanpassingen te doen, ook als ze op verzenden hebben geklikt. Als een ketencoördinator aangevinkt heeft het formulier definitief te willen maken en daarna op verzenden heeft geklikt kan ook de ketencoördinator geen wijzigingen meer aanbrengen en gaan de gegevens meetellen in het landelijk gemiddelde.

Ik ben ketencoördinator en zou willen weten wat de leden precies geantwoord hebben

Je kunt als ketencoördinator in het radardiagram zien wat de resultaten per lid per cluster zijn. Zo kun je zien waar de grote verschillen zitten en deze met elkaar bediscussiëren. Het is niet mogelijk op detailniveau te zien wat iedereen heeft ingevuld. Het is de bedoeling van de zelfevaluatie om met elkaar in gesprek te gaan.

Kan ik de antwoorden die ik zelf heb gegeven ergens terugvinden?

Ja, dat kan. De antwoorden staan helemaal onderaan de resultatenpagina. Nadat je op verzenden hebt geklikt, ontvang je een mail met een link naar de resultatenpagina. Als je daarop klikt, kun je alle antwoorden inzien.

Ik ben de mail kwijt met de link naar de resultatenpagina, wat nu?

Ben je ketencoordinator, dan kun je (als je bent ingelogd) via het dashboard naar de resultatenpagina.
Ben je lid, stuur dan een mail naar info@kennisnetwerkcva.nl, dan kunnen we de link opnieuw naar je mailen.

Ik zie geen resultaten 2015 in de fases, waarom ontbreken die?

We zijn dit jaar overgestapt naar een systeem dat in eigen beheer is ontwikkeld. We hebben alle gegevens van het vorige systeem, behalve die van de fases van 2015. Die kunnen we helaas niet meer aanvullen.

Ik wil voor meerdere keten invullen, kan dat?

Ja dat kan, maar hiervoor moeten we je wel handmatig aan meerdere ketens toevoegen. Stuur ons een mailtje, dan kunnen we dat voor je regelen.

Heb je een vraag en staat het antwoord hier niet tussen? Stuur een mailtje naar info@kennisnetwerkcva.nl